Workshops

We delen de vrijheid om jezelf te zijn en de mogelijkheid om te ontdekken en te experimenteren. We zijn continu in beweging en een ding weten we zeker: niets blijft zoals het is. Dit geldt ook voor de studio en de lessen en workshops die we aanbieden. We bieden een podium voor mensen met een passie om hun kennis en tools te delen en verbinden hen met mensen die nieuwe ervaringen zoeken.

SelfLove Saturday

Deze editie heeft weer een prachtig middagprogramma waarin je wordt aangemoedigd alle ruimte en tijd voor jezelf te nemen.

 

Rachaila faciliteert twee movement workshops én er wordt voor een lekkere vega lunch gezorgd.

 

Wil je een zetje op weg naar meer Selflove, in warm gezelschap van gelijkgestemden?

 

You have all the reasons to, and deserve to reserve this SelfLove Saturday!

Dagticket €55
Twerkshop later op de middag €25

Open Monumenten Dag

Verschillende activiteiten, worden nader bekend gemaakt.

Donatie

Magische Dans Medicijnreis voor Vrouwen

Een Magische Ceremonie waarin we twee Liefdevolle medicijnen combineren: De Dans en De Psilocybine. In deze (her) ontdekkingstocht zullen we afdalen in de dieptes van ons Vrouw Zijn. We zullen dansen met onze Sensualiteit, Speelsheid, Verbeelding, Rauwheid, Dierlijkheid, Kracht en Kwetsbaarheid. Elke ceremonie heeft een ander thema.

 

DANS ALS MEDICIJN: Via visualisaties, rituelen en veel dans neem ik je mee op reis naar binnen. We gaan de diepte in en tegelijkertijd is er veel ruimte voor speelsheid. In een veilige, gedragen setting mag je je volledig overgeven aan alles wat ervaren wil worden. Op deze avonden dans jij jouw eigen reis. Dans reikt zoveel verder dan het uiterlijke idee wat wij er vaak over hebben. Dans is Expressie geven aan dat wat zich aan emoties en sensaties in het moment aandoet. Het wil simpelweg ervaren worden. Ons lichaam is een krachtig instrument wat ernaar smacht om volledig bewoond en ervaren te worden. Ons lichaam heeft een eigen intelligentie. Als wij ons controlerend denken los kunnen laten (ofwel kunnen waarnemen en er niet op handelen) kan zij ons zoveel laten ervaren en kan de dans ons gaan be-dansen. Dat is waar de echte magie ontstaat. In de dans met onszelf en met de ander valt zoveel over onszelf te ontdekken. We zullen, naast het fysieke aspect, ook onze patronen, onze overtuigingen en onze belemmeringen onderzoeken. Als we deze met nieuwsgierigheid tegemoet kunnen dansen, kunnen we deze uiteindelijk ook overstijgen.

 

Deze avonden zijn niet zomaar een dansavond en ook niet te vergelijken met bv. een Ecstatic Dance. Het is een Ceremonie waarbij we de Magische combinatie van twee krachtige medicijnen combineren: De Dans en de Psilocybine. Het is een reis van (her)ontdekken. Hierin planten we de zaadjes, voeden we de bodem waarna de meest prachtige bloemen weer kunnen gaan bloeien.

 

PSILOCYBINE: Een lief en zacht medicijn wat contact maakt met onze onbewuste lagen. Het legt een vergrootglas op de dingen die gevoeld en ervaren mogen. Ze brengt je naar jouw innerlijke leraar. De wijsheid die van binnen al in jou aanwezig is komt meer naar de oppervlakte. Het is een medicijn wat je brengt naar diepere contemplaties. Ze ondersteunt je om oude belemmerende overtuigingen te herzien en nieuwe helpende denkpatronen te creëren. De psilocybine wordt gecombineerd met Caapi: de Liaan van de Ziel en Cacao: de Hartopener. Dit synergetische trio stimuleert een gevoel van verbondenheid.

 

VOOR WIE IS DEZE REIS:

*Voor vrouwen die JA tegen zichzelf en het leven willen zeggen

*Voor vrouwen die uit hun comfortzone willen stappen en daar de Kracht & Magie van willen ervaren

*Voor vrouwen die Expressie willen geven aan de Rijkelijkheid van hun Innerlijke wereld

*Voor vrouwen die ervaring hebben met Innerlijk werk en toe zijn aan een Verdiepende, Belichamende stap daarin

*Voor vrouwen die zich Vrij willen dansen van alles wat ze niet zijn en willen (her)ontdekken wat ze allemaal WEL zijn

 

– Houden van jezelf zoals je bent en niet zoals je zou moeten zijn. Want leven vanuit zelfliefde zal je openen voor de essentie van het bestaan –

 

En wie ben ik:

Mijn naam is Judith. Ik heb een professionele achtergrond in de dans & theater wereld. Mijn eigen dans vond ik pas echt tijdens mijn kennismaking met Ecstatic Dance. In een veilige en liefdevolle omgeving voelde ik pas echt de vrijheid in mijzelf om op ontdekkingstocht te gaan. Ik onderzocht en mijn dans verdiepte zich. Stapje voor stapje, dans voor dans verankert de dans steeds dieper in mijzelf. Dans, de taal van mijn ziel, komt daar waar woorden nooit zullen komen. Hierin kan ik letterlijk alles door mij heen laten stromen. Dans is zo rijk, zo divers. En iedereen kan dansen. De vorm doet er nl. uiteindelijk niet toe. In een veilige, liefdevolle en tempelachtige setting begeleid ik jou in alle zachtheid naar al die kleuren in jezelf. Daar liggen zoveel mogelijkheden verborgen. Om samen het leven ten volste te be-dansen. Een ceremonie is een Mystieke ervaring. De uitnodiging is om je er volledig aan over te geven. Dan kan zij haar helende werk gaan doen.

 

Voor meer info: 06 24 555 160

€88,- Voor vrouwen die financieel support nodig hebben
€99,- Normale prijs
€111,- Normale prijs + je support een andere vrouw hiermee

Inc. Psilocybine, thee & fruit/chocolade/hartigs na afloop

Background image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blob