Workshops

De events die hier gegeven worden zijn er allemaal met de intentie om je thuis te laten komen in jezelf en met anderen. Thuis komen is een zeer persoonlijke en levenslange ontdekkingsreis. Die over de tijd waarschijnlijk verschillende vormen aanneemt. Space to Be ondersteunt deze reis door het faciliteren van een fysieke en energetische ruimte, waar facilitators hun persoonlijke reis eigen hebben gemaakt en jou kunnen begeleiden.

Magische Dans Medicijnreis

01-03-2024 15:30

In deze (her) ontdekkingstocht zullen we afdalen in de dieptes van ons Vrouw zijn. We zullen dansen met onze Sensualiteit, Speelsheid, Verbeelding, Rauwheid, Dierlijkheid, Kracht en Kwetsbaarheid. Elke ceremonie heeft een ander thema.

zie ticketlink

Zang, Dans en Drum Avond

20-03-2024 20:00

Onze stem hoort bij het element lucht, lucht geven aan, opluchting, maar ook het aanroepen van de voorouders, elementen, spirits en dan meebewegen op de wind. 
We gebruiken onze longen, ons hart en onze adem om onze levens energie tot uiting te brengen. We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. 
Met de drums en verschillende instrumentjes openen we onze velden. 

 

Elke klank heeft een eigen trilling, elke trilling heeft invloed op onze cellen, in deze workshops wordt je uitgenodigd om uiting te geven aan je innerlijke trillingen. Ermee te bewegen, je te laten beroeren of een lied ten gehore brengen wat geboren wil worden. 

 

Om jezelf te laten klinken en je eigen plek in te nemen. 
We gaan spelen met deze energie, ontdekken hoeveel plezier, vrije expressie en wat voor een nieuwe open ruimte er ontstaat als je jezelf durft te laten klinken, jezelf laat horen. 
Onze stem hoort bij het element lucht, lucht geven aan, opluchting, maar ook het aanroepen van de voorouders, elementen, spirits en dan meebewegen op de wind. 
We gebruiken onze longen, ons hart, onze adem, de levensenergie om onze liefde tot uiting te brengen. 
We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. 
De drums van moeder aarde zullen ons begeleiden.

 

In deze workshop onderzoeken we de mogelijkheden van ons lijf in combinatie met onze stem. Onze stem en lijf zijn de instrumenten die we het meest gebruiken, welke we altijd bij ons hebben we laten zien en horen wie we zijn, hoe we ons voelen, wat onze lichaamstaal te vertellen heeft. 
Welkom

 

Inloop vanaf 19.45

 

Info Atten 0628736028

Bijdrage € 15, - of naar vermogen.

Sound Journey

10-05-2024 11:00

Instrumenten uit de oudheid die gebaseerd zijn op resonantie, staan bekend om hun helende effect op het lichaam en de geest. De bijzondere klanken en boventonen van deze instrumenten openen resonantievelden en maken energie vrij in het lichaam.
Tijdens deze Sound Journey word je uitgenodigd om je over te geven aan de harmonische vibraties van de authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, kristallen schalen, de Symphonic Gong, de PANArt Handpan en diverse andere wereldmuziekinstrumenten.
 
Het concert wordt afgesloten met een ondersteunende gezongen Mantra.
 
Je hoeft hier even helemaal niets, behalve comfortabel te liggen op een matje met kussens.
 

Docent: Thomas Kwakernaat

prijs volgt