Maak kennis met ons

 

Space to Be is een collectief gedragen door vijf mensen die hun passie delen voor methodes, tools en practices die leiden tot rust en persoonlijke groei. Ieder draagt op haar/zijn manier bij aan het onderhouder van de studio zodat deze bijzondere plek kan bestaan en gebruikt kan worden door jouw. De winst die binnenkomt door verhuur van de studio wordt verdeelt over gehele team. 

Lees hieronder meer over de team leden. 

Tara de Ruijter

Hallo! Mijn naam is Tara de Ruijter en ik ben de oprichter van Space to be. Ik ben de eerst geboren baby binnen de vereniging genaamd Rijkshemelvaartdienst. Als kind zei ik regelmatig: "Wow, ik denk dat ik denk." En dit ben ik naarmate ik ouder werd steeds verder gaan onderzoeken. Als ik kan denken, dat ik denk, wie ben ik dan? Dit onderzoek ging steeds een laagje dieper en bracht mij in aanraking met o.a. yoga, mediteren, ademwerk, energetisch werk, tantra, dans, voeding, manifesteren en coaching. Ik voel steeds meer de ruimte om te Zijn. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen, zo is deze ruimte ontstaan. Je bent heel erg welkom!

Patricia de Ruijter

Sinds een jaar of 20 beoefen ik diverse yogavormen en YIN YOGA is wat mij nu het diepst raakt en heel veel geeft: de rust waardoor ik subtiel leer voelen, de helende eigenschappen, het stretchen waardoor alles weer lekker gaat stromen. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn ervaringen als docent graag deel. 
Tussen 2018 en 2020 volgde ik diverse professionele workshops en twee officiële yin yoga RYS docenten trainingen bij YogaGarden en de Nieuwe yoga school Amsterdam. 
Vanaf 1992 experimenteer ik met diverse beeldende kunstvormen en fysieke uitingen, waarbij de verbinding lichaam en geest essentieel is.

Judith Hermarij

Ik heb een professionele achtergrond in de dans & theater wereld.
Mijn eigen dans vond ik pas echt tijdens mijn kennismaking met Ecstatic Dance.
In een veilige en liefdevolle omgeving voelde ik pas echt de vrijheid in mijzelf om op ontdekkingstocht te gaan.
Ik onderzocht en mijn dans verdiepte zich.
Stapje voor stapje,
Dans voor dans verankerd de dans steeds dieper in mijzelf.
Dans, de taal van mijn ziel, komt daar waar woorden nooit zullen komen.
Hierin kan ik letterlijk alles door mij heen laten stromen.
Dans is zo rijk, zo divers.
En iedereen kan dansen.
De vorm doet er nl uiteindelijk niet toe.
In een veilige, liefdevolle en tempelachtige setting begeleid ik jou in alle zachtheid naar al die kleuren in jezelf.
Daar liggen zoveel mogelijkheden verborgen.
Om samen het leven ten volste te bedansen.

Atten van der Vlugt

Mijn naam is Atten, deze naam heb ik gekregen van Osho, een guru uit India, inmiddels overleden. 
Nog steeds voel ik me geïnspireerd door zijn geschriften en lezingen. 
Wat ik vooral meeneem is dat het leven geleefd mag worden, fouten mogen gemaakt worden, experimenten zijn belangrijk en je eigen ervaringen in het leven zijn jouw leermeesters.
Genieten, bewegen, dansen, zingen of in stilte zijn. Je liefde ontwikkelen voor de wereld om je heen.
Er ging een nieuwe wereld voor mij open op het moment dat ik meer expressie ben gaan geven aan mijn stem. Ik word zo vrolijk van het zingen en geluiden maken, ook op de momenten dat ik me niet goed voel, triest ben of in de war.
Dit alles sluit heel mooi aan in SPACE TO BE, ik voel me hier op de goede plek.