Studio gebruik

Je kunt de studio op deze bijzondere plek huren! 

 

De studio bestaat uit twee ruimtes; een voorkamer waar je kunt zitten en je spullen kunt opbergen. Hier is een klein keukentje aanwezig met een elektrische kookplaat, een theetap van 10 liter, een wasbak en wat keukengerei zoals kopjes, kommetjes en bestek. 

 

Doe je de mooie deuren open, dan sta je in de studio van ruim 100 m². De ruimte heeft een bamboe vloer en achter gordijnen bevindt zich een grote spiegel van 5 meter. Yogamatten, kussentjes en dekens zijn aanwezig. Er is een geluidsinstallatie beschikbaar die te verbinden is met een AUX kabel en daar op aansluitend een iPad die kan worden gebruikt om muziek af te spelen. Ook verhuren wij een uitgebreidere geluidsinstallatie die kan worden gebruikt voor ecstatic dance.

 

Bekijk de agenda voor beschikbaarheid en doe een aanvraag via het onderstaande formulier. 

 

Prijzen

  • Per uur € 39
  • Per 4 uur € 149
  • Per 8 uur € 289 
    Alle prijzen zijn exclusief btw. 

Bijvoorbeeld: Je huurt de studio voor 5 uur. Dan rekenen we 4 uur voor € 149, plus 1 uur voor € 39. 

 

Geïnteresseerd?

Wil je de studio huren? Vul dan ons online aanvraagformulier in. Als de boeking akkoord is ontvang je van ons een uitnodiging van Google Calendar. Zou je die willen bevestigen?

 

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, mail dan naar: verhuur@spacetobestudio.nl

 

Ben je onbekend met onze studio en het community terrein? Dan zullen we je vragen of je eerst kennis wil komen maken met de plek. Plan hier een bezichtiging in.

 

Wordt het formulier niet goed weergegeven? Klik dan op deze link

 

 

 

Vergeet na het invullen niet de afbeeldingen te verifiëren.