Zang, Dans en Drum Avond

Onze stem hoort bij het element lucht, lucht geven aan, opluchting, maar ook het aanroepen van de voorouders, elementen, spirits en dan meebewegen op de wind. 
We gebruiken onze longen, ons hart en onze adem om onze levens energie tot uiting te brengen. We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. 
Met de drums en verschillende instrumentjes openen we onze velden. 

 

Elke klank heeft een eigen trilling, elke trilling heeft invloed op onze cellen, in deze workshops wordt je uitgenodigd om uiting te geven aan je innerlijke trillingen. Ermee te bewegen, je te laten beroeren of een lied ten gehore brengen wat geboren wil worden. 

 

Om jezelf te laten klinken en je eigen plek in te nemen. 
We gaan spelen met deze energie, ontdekken hoeveel plezier, vrije expressie en wat voor een nieuwe open ruimte er ontstaat als je jezelf durft te laten klinken, jezelf laat horen. 
Onze stem hoort bij het element lucht, lucht geven aan, opluchting, maar ook het aanroepen van de voorouders, elementen, spirits en dan meebewegen op de wind. 
We gebruiken onze longen, ons hart, onze adem, de levensenergie om onze liefde tot uiting te brengen. 
We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. 
De drums van moeder aarde zullen ons begeleiden.

 

In deze workshop onderzoeken we de mogelijkheden van ons lijf in combinatie met onze stem. Onze stem en lijf zijn de instrumenten die we het meest gebruiken, welke we altijd bij ons hebben we laten zien en horen wie we zijn, hoe we ons voelen, wat onze lichaamstaal te vertellen heeft. 
Welkom

 

Inloop vanaf 19.45

 

Info Atten 0628736028

Bijdrage € 15, - of naar vermogen.

koop ticket

start

20:00

eind

21:45

datum

Mei, 08

vrije plekken

15

Atten van der Vlugt

Mijn naam is Atten, deze naam heb ik gekregen van Osho, een guru uit India, inmiddels overleden. 
Nog steeds voel ik me geïnspireerd door zijn geschriften en lezingen. 
Wat ik vooral meeneem is dat het leven geleefd mag worden, fouten mogen gemaakt worden, experimenten zijn belangrijk en je eigen ervaringen in het leven zijn jouw leermeesters.
Genieten, bewegen, dansen, zingen of in stilte zijn. Je liefde ontwikkelen voor de wereld om je heen.
Er ging een nieuwe wereld voor mij open op het moment dat ik meer expressie ben gaan geven aan mijn stem. Ik word zo vrolijk van het zingen en geluiden maken, ook op de momenten dat ik me niet goed voel, triest ben of in de war.
Dit alles sluit heel mooi aan in SPACE TO BE, ik voel me hier op de goede plek.