Klankconcert

Tijdens deze klankreis wordt je uitgenodigd door Chantal en Thomas om je over te geven aan de klanken en boventonen van de authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, Kristallen schalen, de Symphonic Gong, Chaya Handpan (432 Hz) en diverse andere wereldmuziek instrumenten.

Het concert duurt ongeveer 1,5 uur en wordt ingeleid en afgesloten met een gezongen Mantra begeleid op gitaar.

Je hoeft hier even helemaal niets behalve comfortabel te liggen en de harmonieën van de klanken te ontvangen.

€25

koop ticket

start

11:00

eind

13:00

datum

Juni, 07

vrije plekken

25

Chantal & Thomas

Chantal:

Mijn zienswijze, op het vlak van “heling”, is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Verandering in je fysieke wereld creëren, je lichaam in balans brengen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam herstellen gaan hand in hand met bewustwording en andere keuzes maken.

Klanktherapie is daarin een deel van mijn reis geweest.

Een klankconcert zorgt voor een veld van harmonieuze klanken waar het lichaam vanzelf op mee gaat resoneren. De ervaring en uitwerking van de klanken en boventonen is voor iedereen verschillend en kan iedere keer weer anders zijn.

Een klankconcert is voor mij een vorm van ontspanning. Een meditatie die ondersteund wordt door klanken. Een moment voor jezelf om te voelen en te luisteren wat er in je leeft.

 

Liefs Chantal

 

Thomas:

Klank en trilling, in welke verschijningsvorm dan ook, zijn fascinerend, in wezen bestaat alles in het leven uit frequentie.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam voor het instrument Contrabas, met als studierichting Lichte Muziek.

Zo een 15 jaar geleden kwam het prachtige instrument de “Hang” op mijn pad en liet ik deze nieuwe muzikale liefde binnen in mijn hart komen. Het raakte mij tot in mijn ziel.

In 2014 kwam de opleiding ‘Werken met Klankschalen en de Gong’ op mijn pad. Steeds meer mocht ik de kracht van klank, boventonen en frequentie ervaren. Sindsdien ben ik met name het fenomeen ‘klank’ in alle verschijningsvormen verder gaan bestuderen.

De werking van de boventonen is uniek. Zeker de Klankschalen, de Hang en de Gong bezitten een ongekend hoorbaar en onhoorbaar scala aan deze natuurtonen.

 

Thomas Kwakernaat