Yoga Stijlen

Yoga betekent letterlijk ‘verbinden’. Op sommige momenten heb je behoefte om verbinding te maken met je lichaam zodat je meer energie krijgt en je je gezonder voelt. Andere momenten wil je meer tot rust komen en maak je verbinding met jezelf door naar binnen te keren en lang in één houding te blijven. Bekijk de verschillende lessen om te zien wat bij jou past.

Yoga Basic Practice

Deze les is voor iedereen die wilt beginnen aan of net begonnen is met yoga. In de les gaan we stap voor stap door de verschillende houdingen heen. Hierdoor maak je op een rustige manier kennis met yoga. In elke houding gebruiken we de adem en het lichaam. Hierdoor wordt je rustiger, krachtig en flexibeler.

beginner

Yin Yoga Fusion

Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij je 3 tot 5 min. zo relaxt mogelijk in een houding blijft liggen. Je ligt veelal op de grond en maakt gebruik van de zwaartekracht. Je activeert hierbij de stuggere materie: het bindweefsel, waardoor deze soepel wordt of blijft. Normaliter wordt deze naarmate we ouder worden steeds droger en stijver. Door het bindweefsel lopen ook energiebanen die verbonden zijn met je organen en de daarbij horende functies.

beginner, intermediate

Wake Up Flow Yoga

Deze les is gericht op het rustig beginnen van de dag. We beginnen met het langzaam wakker maken van het lichaam door zittende houdingen. Langzaam werken we naar staande houdingen. Na deze les voel je je flexibel en krachtig voor de rest van de week.

beginner

Flow For All Yoga

De basis van deze les is bewegen op het ritme van de ademhaling. We wisselen flow-series af met staande en zittende houdingen. Tijdens de les zijn verschillende momenten van rust ingebouwd om te observeren en integreren wat er in je lichaam gebeurt.

beginner, intermediate

Vinyasa Yoga

In deze les bewegen we op de ademhaling en doen we verschillende poses achter elkaar. Je beweegt vloeiend van de ene houding naar de andere, met bewuste aandacht. De poses volgen elkaar op in een sequence die specifiek gericht is op het openen van bepaalde lichaamsdelen zodat je lichaam sterker wordt en soepeler kan bewegen.

beginner, intermediate

Background image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blob