Yin Yoga Fusion

wekelijks sessie op de woensdag van 17:45u tot 19u 
Is een meditatieve vorm van yoga waarbij je 3 tot 5 min. zo relaxed mogelijk in een houding blijft liggen. Je activeert hierbij de stuggere materie: het bindweefsel, waardoor deze soepel wordt of blijft. Door het bindweefsel lopen ook energiebanen die verbonden zijn met je organen en de daarbij horende functies. Deze worden gevitaliseerd. De door mij gegeven sessies bestaan veelal uit deze Yin houdingen. Daarnaast geef ik ook iets actievere houdingen om de rug en buikspieren te versterken. Oefeningen uit de Tao Chi Kung, Pranayama (ademoefeningen) en (zelf) massagetechnieken. Ik reageer daarbij op intuïtieve wijze wat de groep of een persoon nodig heeft.

 

Een ieder kan meedoen binnen de mogelijkheden en beperkingen van zijn haar lichaam.

 

Hartelijk WELKOM.

 

Patricia de Ruijter
 

Losse les € 14,- cash of tikkie
Strippenkaart 1 strip, 4 strippen = €50,-

Betaal cash of met een tikkie!

 

Hemelvaarders: €10

start

17:45

eind

19:00

datum

July, 02

vrije plekken

15

Patricia de Ruijter

Sinds een jaar of 20 beoefen ik diverse yogavormen en YIN YOGA is wat mij nu het diepst raakt en heel veel geeft: de rust waardoor ik subtiel leer voelen, de helende eigenschappen, het stretchen waardoor alles weer lekker gaat stromen. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn ervaringen als docent graag deel. 
Tussen 2018 en 2020 volgde ik diverse professionele workshops en twee officiële yin yoga RYS docenten trainingen bij YogaGarden en de Nieuwe yoga school Amsterdam. 
Vanaf 1992 experimenteer ik met diverse beeldende kunstvormen en fysieke uitingen, waarbij de verbinding lichaam en geest essentieel is.

meld je aan