Yin Yoga Fusion

Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij je 3 tot 5 min. zo relaxed mogelijk in een houding blijft liggen. Je ligt veelal op de grond en maakt gebruik van de zwaartekracht. Je activeert hierbij de stuggere materie: het bindweefsel, waardoor deze soepel wordt of blijft. Normaliter wordt deze naarmate we ouder worden steeds droger en stijver. Door het bindweefsel lopen ook energiebanen die verbonden zijn met je organen en de daarbij horende functies. 

€ 15 per les of maak gebruik van een 8 rittenkaart

start

18:00

eind

19:15

datum

Nov, 29

vrije plekken

15

Patricia de Ruijter

Sinds een jaar of vijftien beoefen ik diverse yogavormen en YIN YOGA is wat mij nu het diepst raakt en heel veel geeft: de rust waardoor ik subtiel leer voelen, de helende eigenschappen, het stretchen waardoor alles weer lekker gaat stromen. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn ervaringen als docent graag deel. 
Tussen 2018 en 2020 volgde ik diverse professionele workshops en twee officiële yin yoga RYS docenten trainingen bij YogaGarden en de Nieuwe yoga school Amsterdam. 
Vanaf 1992 experimenteer ik met diverse beeldende kunstvormen en fysieke uitingen, waarbij de verbinding lichaam en geest essentieel is.

meld je aan