Stem Expressie

In deze workshops onderzoeken we de mogelijkheden van onze stem. Het is het instrument wat we het meest gebruiken, welke we altijd bij ons hebben en het is ook het oudste instrument van de mens.
Door middel van onze stem laten we horen wie we zijn, hoe we ons voelen, wat we te vertellen hebben en wat we voelen om aan te roepen.
Het is ons communicatie-instrument bij uitstek.
Elke klank heeft een eigen trilling en elke trilling heeft invloed op onze cellen. In deze workshops wordt je uitgenodigd om uiting te geven aan je innerlijke trillingen. Ermee te bewegen, je te laten beroeren of expressie te geven aan dat wat geboren wil worden.
Om jezelf te laten klinken en je eigen plek in te nemen. We gaan spelen met deze energie, ontdekken hoeveel plezier, vrije expressie en wat voor een nieuwe open ruimte er ontstaat als je jezelf durft te laten klinken, jezelf laat horen.
Onze stem hoort bij het element lucht, lucht geven aan, opluchting. Met lucht in onze adem, onze longen geven we uiting aan de levensenergie die daarmee begint. We openen ons hart en ook de velden van de voorouders, de elementen, de spirits en gaan meebewegen op de wind.
We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. Met de drums en verschillende instrumentjes openen we onze velden.
De 4 windrichtingen en Great Spirits waarop we afstemmen.
The call of Mother Earth
The call for the Spirits
The call for your Inner Song

We bewegen ons in een vrije ruimte, maken de geluiden die willen ontstaan. Laat de blijheid leidend zijn in wat er wil ontstaan.
Laat je horen, neem je plek in.
We spelen, zingen, bewegen met creativiteit en gekkigheid.

€17,-

koop ticket

start

20:00

eind

22:00

datum

Juni, 07

vrije plekken

8

Foto van de yoga docent

Atten van der Vlugt

Mijn naam is Atten, deze naam heb ik gekregen van Osho, een guru uit India, inmiddels overleden. Nog steeds voel ik me geïnspireerd door zijn geschriften en lezingen. Wat ik vooral meeneem is dat het leven geleefd mag worden, fouten mogen gemaakt worden, experimenten zijn belangrijk en je eigen ervaringen in het leven zijn jouw leermeesters. Genieten, bewegen, dansen, zingen of in stilte zijn. Je liefde ontwikkelen voor de wereld om je heen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open op het moment dat ik meer expressie ben gaan geven aan mijn stem. Ik word zo vrolijk van het zingen en geluiden maken, ook op de momenten dat ik me niet goed voel, triest ben of in de war. Dit alles sluit heel mooi aan in SPACE TO BE, ik voel me hier op de goede plek.

meld je aan

Lukt het toch niet om te komen, mail dan naar info@spacetobestudio.nl

Background image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blob