Sound Journey

Instrumenten uit de oudheid die gebaseerd zijn op resonantie, staan bekend om hun helende effect op het lichaam en de geest. De bijzondere klanken en boventonen van deze instrumenten openen resonantievelden en maken energie vrij in het lichaam. 
Tijdens deze Sound Journey wordt je uitgenodigd om je over te geven aan de harmonische vibraties van de authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, de kristallen schalen, de Symphonic Gong, de PANart Handpan en diverse andere wereldmuziekinstrumenten.

Het concert duurt ongeveer 1,5 uur en wordt geopend en afgesloten met een gezongen Mantra.

Je hoeft hier even helemaal niets, behalve comfortabel liggen op een matje met kussens.

Laag inkomen €15
Regulier ticket €20
Iets extra's €25

start

12:30

eind

14:00

datum

Sept, 18

vrije plekken

15

Foto van de yoga docent

Thomas en Chantal Kwakernaat

Klank en trilling, in welke verschijningsvorm dan ook, zijn fascinerend en ik, Thomas, probeer al heel lang het geheim ervan te ontdekken. Toen ik na een poosje uiteindelijk een Hang voor mijzelf mee naar huis kon nemen ging er een wereld van mogelijkheden binnen de klankvorming voor mij open. Het bijzondere was dat ik ontdekte dat mijn doel op dit instrument slechts was om klank voort te brengen. Het was heel nieuw voor mij om te ontdekken dat het imponeren met muzikale schema’s en technieken niet meer nodig was, slechts via de Hang klank doorgeven aan de luisteraar was nu belangrijk. Ik ervoer het als een stroom van resonantie rechtstreeks uit mijn hart. Samen met de Hang gebeurde dit als vanzelfsprekend. In 2014 kwam de opleiding ‘Werken met Klankschalen en de Gong’ op mijn pad. Steeds meer mocht ik de kracht van klank, boventonen en frequentie ervaren. Sindsdien ben ik met name het fenomeen ‘klank’ in alle verschijningsvormen verder gaan bestuderen. Chantal haar liefde voor alle natuurlijke/holistische geneeswijzen gericht op het herstellen van het genezend vermogen en de verbinding met de “bron” werd in 2015 uitgebreid met resonantie therapie. (Ohmpunctuur door Peter J. Gouw). Tijdens mijn jaren bij Ohmpunctuur leerde ik, Chantal, energetisch werken met o.a. (Tibetaanse & kristallen) Klankschalen, stemvorken en de Gong. De zuivere klanken waren voor mij een samenspel van bewustwording en energetische opschoning. Op dit moment deel ik mijn (com)passie ook in de vorm van klank(lig)-concerten samen met Thomas Kwakernaat. Een “klank-(lig)-concert” De ervaring en uitwerking van een “klankreis” is voor iedereen verschillend en telkens weer anders. Het (energetisch) lichaam gaat vanzelf mee resoneren in “het veld” van de zuivere klanken. Dit kan zorgen voor diepe ontspanning, maar het kan je ook bewust maken van waar nog spanning in je lichaam zit. Vastgehouden emoties en gevoelens die “ineens” goed voelbaar worden. Voel dat je welkom bent met alles wat er in jou resoneert. Oprechte aandacht, innerlijke rust en onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf wens ik alle “reizigers” toe.

meld je aan

Lukt het toch niet om te komen, mail dan naar info@spacetobestudio.nl

Background image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blob